Ga naar het hoofdmenu Direct naar inhoud

Zo houdt u lang plezier van uw schilderwerk

Uw woning of bedrijfspand is een kostbaar bezit, door regelmatig onderhoud te plegen blijft de conditie op peil en kunt u dure reparaties en eventuele renovatiekosten voorkomen. Bij goed onderhoud door een professional blijft de waarde van uw woning of bedrijfspand behouden en kan zelfs toenemen.


Onderhoudsschilderwerk

Wij brengen uw woning of bedrijfspand weer in optimale conditie en kunnen er voor zorgen dat dit ook zo blijft. Hier komt veel meer bij kijken dan menigeen denkt. Wij weten feilloos hoe en wat er moet gebeuren. Als het onderhoud klaar is, bent u nog niet klaar. Wij gaan een stap verder en geven u tips hoe u uw pand in de tussentijd optimaal kunt onderhouden. Wij bieden u aan gratis uw houtwerk tussendoor te controleren ter voorkoming van houtrot.

Preventief handelen
Belangrijk is dus het schilderwerk goed te onderhouden. Wij, als specialist kunnen middels een inspectie voor u bepalen wanneer het nodig is een schilderbeurt uit te voeren. Na het uitvoeren van een schilderbeurt is het verstandig om regelmatig het schilderwerk te controleren en indien noodzakelijk bij te werken.

BZ project: onderhoud voorkomt houtrot

Vocht, weersinvloeden en slijtage door gebruik slaan toe op de beschermende laklaag. Een laklaag die essentieel is om uw houtwerk te beschermen tegen ...lees verder

BZ schilders voor kwaliteit schilderswerk

© 2013 BZ schilders & onderhoud is onderdeel van B. van Z. onderhoud Anemoonstraat 44 • 3434 JD • Nieuwegein • T 06-29 53 52 57 • info@bzschilders.nl

Concept & design: www.KITreclame.nl© Ontwerp en CMS - SystionLive

Ga naar het hoofdmenu Ga naar inhoud