Ga naar het hoofdmenu Direct naar inhoud

Een net interieur begint bij de basis: het schilderwerk.

Binnenschilderwerk is voor een groot deel de verfraaiing van uw interieur en uiteraard ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Voor het binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten.
Watergedragen verf
Watergedragen verf spaart het milieu en is beter voor uw gezondheid en dat van de schilder. De overheid heeft gebruik van watergedragen verf binnenshuis zelfs verplicht gesteld. Wij hebben veel ervaring met dit product en kunnen probleemloos aan deze eis voldoen. Bij de afvoer van verf en afvalresten hanteren wij de strengste milieueisen.

Milieu
Kyoto: het gat in de ozonlaag. VOC wetgeving per 2010 maakt het gebruik van conventionele oplosmiddelhoudende verfproducten niet meer mogelijk. VOC staat voor Volatile Organic Compounds (in het Nederlands ook wel Vluchtige Organische Stoffen of Componenten genoemd). De VOC-wetgeving is een Europese wetgeving, bedoeld om het gebruik van deze stoffen in verfproducten te minimaliseren. Dat is beter voor het milieu en voor de gezondheid van u en de schilder. bz schilders & onderhoud houdt samen met zijn leveranciers al jaren rekening met deze nieuwe norm en zorgen voor een beter milieu.

Wandafwerking
Wij kunnen ook uw muren verven, hiervoor zijn verschillende soorten muurverf in de handel. Uiteraard is er de latex muurverf, maar hiervoor is wel een vereiste dat de ondergrond volledig glad is. Iedere kleine structuur wordt zichtbaar in het eindresultaat. Een combinatie van muurverf met egaliserend glasvezelbehang is daarom aan te raden. Het is ook mogelijk een structuurverf te gebruiken. Afhankelijk van de grofheid hiervan camoufleert deze enigszins de oneffenheden van de ondergrond.

Glasvezelbehang is een type behang dat veel in kantoren, ziekenhuizen en dergelijke wordt toegepast. Door uitbreiding van de dessins en typen, heeft het ook de weg naar de particuliere woningen gevonden. Begrijpelijk, want het is: duurzaam, sterk, scheuroverbruggend en vlamvertragend. Dit zijn allemaal eigenschappen van dit type behang.

BZ project: realisatie van nieuwe entree

De entree is de eerste indruk van uw woning. BZ schilders heeft voor een van haar klanten zojuist een geheel nieuw gestylde entree gerealiseerd.

BZ project: expert in traponderhoud!

U woont of werkt niet ín uw vestibule of hal, maar het is wel het gedeelte waar u en uw gasten de eerste én laatste indruk krijgen van u...lees verder

BZ schilders voor kwaliteit schilderswerk

© 2013 BZ schilders & onderhoud is onderdeel van B. van Z. onderhoud Anemoonstraat 44 • 3434 JD • Nieuwegein • T 06-29 53 52 57 • info@bzschilders.nl

Concept & design: www.KITreclame.nl© Ontwerp en CMS - SystionLive

Ga naar het hoofdmenu Ga naar inhoud