Ga naar het hoofdmenu Direct naar inhoud

BZ project: onderhoud voorkomt houtrot

Vocht, weersinvloeden en slijtage door gebruik slaan toe op de beschermende laklaag. Een laklaag die essentieel is om uw houtwerk te beschermen tegen rotting die ver IN het hout door blijft werken.

'Even' een likje verf is niet altijd voldoende. Want vocht en rotting kan onder dat likje verf de schade alleen maar vergroten. En dus is het zaak al het slechte materiaal weg te nemen en te herstellen. Voor BZ schilders & onderhoud is dit dagelijks werk. Wij zien met geoefend oog hoe ver de schade heeft doorgewerkt en zorgen dat het rottingsproces stopt. Nabewerking en weer op juiste kleur afwerken en zie daar, u heeft weer een perfecte afwerking van uw woning en jaren geen zorg.
Houtrot
De grootste bedreiging van houten onderdelen zoals deuren, raamkozijnen en steunbalken is aantasting door schimmels, bekend onder de naam houtrot. In het vochtige Nederlandse klimaat ontstaan deze schimmels gemakkelijk en tasten het hout aan. De ene houtsoort is gevoeliger voor houtrot dan de andere houtsoort.

Welke actie te nemen na detectie van houtrot
Indien houtrot in een vroeg stadium wordt ontdekt, kan het plaatselijk weghalen van deze inclusief een stuk niet aangetast hout voldoende zijn door vervanging met een houtreparatie component. Als te lang gewacht wordt met het weghalen van houtrot kan een onderdorpel of wellicht een compleet kozijn worden aangetast waardoor vervanging noodzakelijk is. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

BZ schilders voor kwaliteit schilderswerk

© 2013 BZ schilders & onderhoud is onderdeel van B. van Z. onderhoud Anemoonstraat 44 • 3434 JD • Nieuwegein • T 06-29 53 52 57 • info@bzschilders.nl

Concept & design: www.KITreclame.nl© Ontwerp en CMS - SystionLive

Ga naar het hoofdmenu Ga naar inhoud